21 July 2021

Десикація культур десикантом з прилипачем «Глайдер».

Цьогорічна статистика по внесенню агрохімікатів вражає.

Лише у Запорізькій області, станом на 4 липня 2021 року, внесли близько 1,7 тонн агрохімікатів і це не враховуючи решту областей країни.

Звісно, в більшості таким витратам сприяла мінлива погода така як дощова весна, так і спекотна середина червня. Збільшені витрати пестицидів пов’язані й через захисні бар’єри рослин (глянцеве покриття поверхні), так як краплі робочого розчину не затримуються на листу через високий поверхневий натяг і скочуються на грунт.

Щороку збільшується використання пестицидів, адже без їхньої обробки полів втрата врожаю сягала б від 35% до 100% (про це йдеться у даних Держстату).

    Великий вилив агрохімікатів «вбиває» не тільки різноманітних шкідників рослин, він завдає шкоди бджолам і самим посівам, а саме через вплив фітотоксичності пестицидів.

    Підійти до цієї ситуації можна комплексно, застосувавши зменшені норми ЗЗР при цьому забезпечити якісну та ефективну дію препаратів на об’єкт обприскування.

    Завдяки органо-силіконовому прилипачу «Глайдер» (поліефір трисилоксан)

    норма витрат агрохімкатів зменшується на 10-15%, а норма самого препарату становить 35-45 мл / 100 л води.

    Прилипач «Глайдер» допомагає утримати робочий розчин на поверхні листа завдяки поверхневому натягу 20-22 Н/м і моментально поглинутись усередину. «Глайдер» відрізняється від інших прилипачів 100% органосиліконовою формуляцією та зменшеним піноутворенням.

    Десикація озимого ріпаку у розпалі. Відомо, що насіння ріпаку нерівномірно достигає, верхні стручки висушуються в першу чергу, а нижні пізніше. Якщо зачекати поки повністю дозріє врожай, то верхній ярус осиплеться. З використанням одного лише диквату на рослині залишаються крапельки невеликого розміру — утворюючи локальний некроз, рослини не повністю висушені і не готові до збирання. Саме так виглядає неякісна десикація.

    Ми рекомендуємо мати у своєму арсеналі якісний дикват разом в поєднанні з органосиліконовим прилипачем «Глайдер», якщо не хочете витрачати кошти і свій час марно та не вилити препарати «на вітер».

    Трисилоксан «Глайдер» у комплексі з дикватом — це виграшний танок у стилі «Десикація».

    Спеціалісти компанії «Агротека» провели безліч дослідів з ефективності препарату і можемо сміло заявити про його 100% дієвість.

    .

    Детальніше про прилипач у спеціалістів Агротека за номером +38 050 221 88 10 або +38 044 221 88 70

    Вдалих результатів у полі!

    Free consultation
    Remaining questions?

    Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: