30 August 2019

Відмінне та ефективне зберігання врожаю у зерновому рукаві Green Bag від компанії Агротека

Настав час підведення підсумків. Всі найможливіші покращення врожайності залишились в минулому, погода внесла всі свої корективи в очікування і для когось покращила показники, а для когось погіршила. З настанням збору врожаю, для аграріїв найголовнішим постає питання у його якісному зберіганні.

Вже більш ніж 10 років на ринку України присутні мішки для зберігання сухого зерна, або ж як їх ще називають «зернові рукава» – багатошарові поліетиленові рукава для тривалого зберігання врожаю.

«Агротека» найперша компанія, яка запропонувала технологію зберігання врожаю в далекому 2007 році

та залишається однією з лідерів на ринку зернових рукавів для зберігання сухого зерна, пропонуючи продукцію найбільшого виробника агропластику, іспанську компанію Sotrafa та її зерновий рукав «Green Bag».

Особлива популярність зернового рукава «Green Bag» від Агротека

не в тому, що він найдешевший (це не так) і не в тому, що він найкращий (це правда, але правильніше відзначити – один з найкращих). Популярність в тому, що спеціалісти компанії Агротека накопичили великий досвід в роботі з поліетиленовими рукавами та після продажу своєї продукції вони забезпечують професійну консультацію з підготовки місця зберігання, правильної організації закладки зерна в мішок, організації моніторингу та всього, що необхідно для тривалого зберігання сухого зерна в багатошарових поліетиленових рукавах.

Ця технологія вже довела свою ефективність і аграрії використовують її для зберігання всіх видів зерна, включаючи такі як ріпак, соняшник, соя, кукурудза та пшениця. Зберігання насіння у рукавах, не погіршує такі характеристики, як сходи і енергія росту культурних рослин. У компанії «Агротека» також є досвід у зберіганні пивоварного ячменю в рукавах «Green Bag».

У поточному році дуже важливо завчасно потурбуватись про зберігання врожаю, і саме зернові мішки «Green Bag» від компанії «Агротека» – відмінне рішення, яке збереже врожай, гроші і нерви розумних аграріїв.

Запрошуємо до співпраці!

Дізнатись про правильну технологію зберігання сухого зерна

Консультація наших спеціалістів — +38 (050) 352 47 62 або +38 (044) 221 88 70

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: