14 серпня 2020

Покращена десикація дикватом у комплексі з ад’ювантом Глайдер.

Мінімальні затрати — очікуваний результат.

Розпочинається підготовка до прибирання врожаю сої і дуже багато факторів можуть вплинути на те, як якісно і швидко вдасться зібрати культурну рослину, помістити на зберігання або ж продати.

Десикація дозволяє пришвидшити процес сушіння і отримати більш якісний врожай.

«Зволікання — смерті подібне» — ця фраза дуже навіть підходить для процесу збору сої, так як один або ж декілька днів, можуть звести нанівець всі зусилля аграрія.
ПАР Глайдер і регулятор жорсткості та рН води Аквалайт дозволять покращити процес десикації, пришвидчити і ще й здешевити. Звучить неправдоподібно, але факти — це вперта річ. Давайте їх і розберемо, а саме ті, які можуть завадити отримати готовий врожай сої до збору в короткі терміни. 

Найперше – це жорсткість води та високий рН.

Не вперше ми говоримо про воду і її негативний вплив на діючу речовину пестициду. Після потрапляння ЗЗР у жорстку воду з ррм вище 300, або з рН вище 7, молекулярна структура пестициду руйнується та випадає у осад. Як результат — неефективна робота пестициду і вилив такої суспензії не діє з ефективністю на об’єкт обприскування. Виходить, що гроші на препарати витратили, час на роботу в полі витратили, а результату немає. Щоб уникнути цих неприємностей хочемо знову звернути вашу увагу на регулятор pН та кондиціонер жорсткої води Аквалайт. Детальніше про препарат за посиланням https://www.agrotheka.com/ua/akvalayt

Ще один фактор – це погана фіксація краплини робочого розчину на рослині.

Нагадуємо – що дикват – це контактний препарат, тому дуже важливо забезпечити швидке і якісне покриття максимальної площини, що у звичайному робочому розчині зробити проблематично, так як у води високий коефіцієнт поверхневого (65-70 Н/м2) і крапля у вигляді кулі зіштовхується з листком на дуже маленькій площі поверхні і швидко стікає. Коефіцієнт поверхневого натягу ПАР Глайдер 20 Н/м2, і саме тому краплина розтікається і покриває більшу поверхню листа практично моментально, що відповідно і збільшує швидкість і якість десикації.

Експерименти, польові випробовування і просто досвід застосування десикантів (як на основі диквату, так і на основі гліфосату) разом з ПАР Глайдер підтверджують більш швидку готовність сої до збору і повна відсутність зелених бур’янів на полі вже на 4-5 день післе обробки.

  • Також, необхідно відзначити той факт, що за рахунок більш ефективного використання десикантів збільшується їх ККД (коефіцієнт корисної дії), що дозволяє працювати з мінімальними нормами, а це вже пряма фінансова вигода від додавання  прилипача Глайдер в робочий розчин.

Як показує досвід, зменшення норми витрати десиканта на 10-15% при додаванні ПАР Глайдер дає кращий результат, ніж використання тільки десиканта.

Якщо Ви не хочете перед збиранням урожаю зіштовхнутись із проблемою сирого, напівзеленого поля, застосовуйте у комплексі з дикватом ПАР Глайдер.

Він посприяє більш швидкому розповсюдженню робочого розчину по листку, покращить змочування листової поверхні та збільшить ефективніше проникнення десиканту в рослину. І найголовніше - такий комплекс пришвидшить процес сушіння культури. Більше того – з використанням Глайдер ви зекономите не тільки кошти, але й час і забезпечите власний спокій. 

  • Щоб не допустити таких неприємностей, ми рекомендуємо додавати використовувати Глайдер з дикватом у нормі 50 мл/ 100 л робочого розчину. Гарантований ефект від десикації при десикації сої та інших культур забезпечено! 


 
Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: