27 червня 2017

Польові випробування ад’юванта Глайдер

Нещодавно компанія «Агротека» провела польові випробування ад’юванта «Глайдер».

Препарат застосовувався разом добривом для рослин у нормі 40 мл/100 л робочого розчину для підживлення кукурудзи. Додавання до робочого розчину ПАР «Глайдер» забезпечує краще змочування поверхні листків кукурудзи, швидке проникнення усередину листка й уникнення стікання розчину на грунт.

Після проведення обприскування було зроблено декілька фото, на яких зображено, як працює прилипач з пестицидами, його ефективність дії та особливі властивості органосиліконового прилипача Глайдер, а саме:
1 – краще розтікання завдяки низькому поверхневому натягу робочого розчину
2 – швидка проникаюча дія

Робочий розчин з ад’ювантом «Глайдер» швидко абсорбувався з поверхнею листків кукурудзи протягом 10-15 хв. Це в свою чергу вкотре доводить можливість проводити внесення препаратів з ад’ювантом «Глайдер» у нестабільну дощову погоду та працювати по росі.

Результат тестів візуально довів високу ефективність органосиліконового ад’юванта «Глайдер».

Більша поверхня змочуваності листків, краще проникнення усередину, уникнення втрат препарату через стікання на грунт.

Одночасно було проведено експрес-аналіз на якість води, яка використовується при підготовці робочого розчину, на жорсткість та рівень pH.

Були отримані такі результати:

- Жорсткість – 547 ppm (вода жорстка)
- pH – 7,23 (вода лужна)

Для ефективної роботи препаратів воду потрібно спеціально готовити – підкислювати та пом’якшувати.

Наприклад, період напіврозкладу лямбда-цигалотрин при pH 7.5 складає всього 25 хв. А гліфосат не працює ефективно при занадто жорсткій воді! Оптимальний показник pH для гліфосата – 4.4-5.5. Ми можемо Вам запропонувати кондиціонер та регулятор pH води Аквалайт, який успішно вирішує проблеми неякісної води.

Застосування прилипача «Глайдер» повністю виключає втрати пестицидів/агрохімікатів.

Завдяки його використанню забезпечується успішна робота за нестабільної дощової погоди, і як результат, краща ефективність дії пестицидів/агрохімікатів, що дозволяє заощадити додаткові кошти (внесення меншої кількості робочого розчину, чи зменшення норми препарату) й зробити виробництво ще більш прибутковим!

Консультація наших спеціалістів — +38 (050) 355 96 35 або +38 (044) 221 88 70

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: