27 червня 2019

Семінар на Сахнівщині

З використанням ад’ювантів компанії Агротека, можна досягнути максимально бажаного результату в полі. Хімічні сполуки препаратів значно покращують роботу ЗЗР, що дозволяє прискорити, покращити та збільшити ефективність від роботи агрономів у декілька разів. Серед асортименту компанії є препарати, без яких складно досягнути відмінної роботи пестицидів та агрохімікатів, тому вони потрібін кожному господарству. Спеціаліст компанії Агротека постійно відвідує різні господарства країни, і не тільки, та проводить ознайомлюючі семінари про препарати Агротека. І нещодавно, 19-го червня, він провів семінар спільно з нашими дистриб’юторами «Інагротех» у селі Гришівка, Сахнівщинського району, Харківської облсті для кінцевих споживачів (фермерів околиці). Колега продемонстрував та на практиці довів усім присутнім, як саме працюють ад’юванти, і кожен учасник семінару зміг побачити та переконатись у дієвості кожного з них:
Олл Брайт — очищувач баків самохідних, причіпних та ранцевих обприскувачів;
Піностоп — дифомер + антифомер проти піноутворення пестицидів;
Глайдер — прилипач для збільшеного ефекту від використання ЗЗР;
Спрінто — ад’ювант на олійній основі для системних пестицидів;
Аквалайт — кондиціонер проти жорсткості води і регулятор рН води;
Фіксаж — ґрунтовий ад’ювант для ґрунтових гербіцидів, відмінний захист від бур'яну.


Завдяки ад'ювантам Агротека, сільські господарства гарантовано отримають набагато більший ефект від застосування пестицидів/агрохімікатів, при цьому заощадивши кошти та час!

Детальніше про продукти ви можете переглянути на нашому сайті або ж зателефонувавши за телефонами: +380442218870 або +380503559635

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: