06 вересня 2019

Семінар з використання ад'ювантів у Гровекс

Компанія Агротека постійно розвивається і у своєму асортименті пропонує ад’юванти,

які не завадять жодному господарству, а навпаки, підуть на користь як і рослинам, так і обладнанню. Вже не раз говорили про властивості кожного з ад’ювантів Агротека і постійно наголошували на їх важливе застосування.

Мабуть, ви помічали, що не завжди обраний вами пестицид чи агрохімікат не спрацював і знову ж повторно купували препарати і обробляли поля, а це втрата грошей і часу. Навіщо так ризикувати? І саме тому, щоб попередити від таких помилок, наші спеціалісти проводять ознайомлюючі семінари, де наголошують про ефективність застосування ЗЗР, а саме, поєднуючи їх використання з ад’ювантами від Агротека.

До прикладу, на минулому тижні, спеціаліст компанії Агротека провів семінар у Миколаївській області у наших дистриб’юторів компанії Гровекс. Протягом всього семінару було висвітлено безліч питань, і найголовніші, як саме впливають ад’юванти від Агротека на роботу пестицидів, а також, чи шкідливі вони для навколишнього середовища тощо. Нашим спеціалістом було проведено декілька дослідів, щоб учасники семінару змогли наглядно переконатись у ефективності ад’ювантів.

Можна зробити висновок, що семінар виявився досить цікавим, це зазначили усі присутні. Ми впевнено рекомендуємо ад’юванти компанії Агротека, як допоміжні продукти для гарантованого ефекту від застосування пестицидів/агрохімікатів.

Вигідно купити ад'юванти компанії Агротека можна за телефоном +38 (044) 221 8870 або +38 (050) 355 9635

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: