26 червня 2023

Відновлення рослин від абіотичних та біотичних стресів

Протягом вегетаційного періоду на рослини впливає багато різних факторів, які можуть знизити кінцевий урожай. Ці фактори називають стресами і поділяють на

  • абіотичні (посуха, висока температура, град, заморозки тощо)
  • біотичні (результати застосування агрохімікатів і засобів захисту рослин незалежно від зовнішніх факторів або проти природних умов). за допомогою технології).

Для захисту рослин від різноманітних стресів необхідно використовувати біостимулятори, а найновішими та найефективнішими стресостійкими біостимуляторами є продукти переробки рослинних білків. Більшість компаній використовують різні методи для ферментації білків в амінокислоти, які потім використовуються рослинами у власному розвитку. Новітні технології дозволять зробити процес ферментації керованим і отримати пептиди, які зможуть краще регулювати стресостійкість рослин.

Тільки найкращі і найновіші продукти мають у своєму складі пептиди.

До таких продуктів відноситься біостимулятор "Тренер Стім", у складі якого є до 30% пептидів. Так як працює "Тренер Стім", не працює більшість біостимуляторів і в цьому зміг переконатися одін з наших клієнтів. Горох був сильно пошкоджений гербіцидами та виглядав настільки погано, що агроном і директор задумались продискувати поле, але вирішили спробувати "Тренер Стім". За тиждень ситуація на полях повністю змінилася, майже знищений урожай гороху повністю відновився.

ефективність біостимулятора тренер стім

«Тренер Стім» — антистресовий біостимулятор на основі рослинних пептидів і амінокислот.

Він допомагає рослинам справлятися з будь-яким стресом, що перешкоджає їх нормальному розвитку.

Як бачите, результати його застосування очевидні.

результат ефективності біостимулятора тренер стім

вплив рослинного біостимулятора тренер стім

Антистресовий біостимулятор «Тренер Стім» сприяє відновленню рослин, забезпечуючи оптимальне зволоження, живлення та захист.

Біостимулятор «Тренер Стім» активізує такі фізіологічні процеси рослини, як фотосинтез, дихання та обмін поживними речовинами, допомагаючи рослині ефективно використовувати наявні ресурси та енергію для відновлення та росту.

Детальніше про продукт дізнавайтесь у наших менеджерів за телефонами  +38 (050) 359 57 43 та +38 (050) 359 57 00

Гарних Вам врожаїв!

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: