30 March 2021

Агро Івенти! Або аграрні семінари у дистриб'юторів компанії Агротека.

Агро Івенти! Або аграрні семінари у дистриб'юторів компанії Агротека.

З настанням 2021 Агротека активно проводила семінари у дистриб'юторів компанії. Щорічно, перед початком аграрного сезону, наші фахівці намагаються відвідати кожного з клієнтів і розповісти про важливість використання наших препаратів, адже з їх застосуванням є можливість не тільки значно поліпшити ефективність від застосування пестицидів і агрохімікатів, але і зменшити витрати, що дозволяє заощадити час і гроші.

Вже кілька років ми активно розвиваємо такі продукти, як ад'юванти і ми є експертами в цій області.

У минулому році Агротека вирішила розширити свій асортимент і головною темою семінарів були новинки, які з'явилися в асортименті нашої компанії - біостимулятори.

Біостимулятори компанії Агротека створені для покращення розвитку рослин.

Завдяки їх застосуванню покращується розвиток кореневої системи рослин, підвищується стійкість до стресів і збільшується якість і врожайність. Протягом 2020 ми закладали тести на полях наших партнерів, і з упевненістю можемо заявити, що биостимулятори Агротека гарантують 100% результат. Крім біостимуляторів для рослин, в асортименті з'явився потужний кондиціонер жорсткості і регулятор рН води, з мінімальною нормою витрати і швидким результатом.

 

 

Як висновок, можна сказати, що серія семінарів пройшла успішно, і тепер кожен бажаючий може придбати ад'юванти і біостимулятори
у офіційних дистриб'юторів компанії Агротека.

Детальніше за телефонами +38 (044) 221 88 70 або +38 (050) 221 88 10

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: