20 грудня 2019

Ад'юванти — збільшений ефект, зменшення витрат!

Цьогорічний сезон видався рекордним для агрономів країни. Зібрано майже 75 мільйонів тон зернових культур. Ці всі досягнення зводять нанівець такі невтішні фактори як збільшення ціни на оренду землі, дороге пальне та низькі ціни на зерно. Вже в який раз доведено, що основним фактором успіху є не результат, а ефективність бізнесу, тобто, головною є собівартість одиниці виробництва продукції.  

Завдяки ад’ювантам компанії Агротека можна значно зменшити собівартість продукції, про що свідчать результати клієнтів, які використовували наші ж препарати та на практиці переконались у їх ефективності.

Для тих, хто сіяв цієї весни кукурудзу та сою, зіткнулись з холодним та пізнім весняним сезоном, який серйозні вплинув на посіви. Коли низька температура ще й супроводжується постійними опадами, посіви з використанням грунтових гербіцидів призводили до слабких та пошкоджених сходів. Для суттєвого покращення таких негативних чинників аграрії використовували грунтовий ад’ювант Фіксаж.

Завдяки своїй формуляції Фіксаж забезпечив рівномірне розтікання грунтових гербіцидів у верхньому шарі грунту і запобіг їх протіканню нижче 5 см, що означає, що на насіння не впливала концентрація гербіциду, і як результат — рівномірні та здорові сходи культурних рослин.

Клієнти компанії Агротека, які використовували грунтовий ад’ювант Фіксаж отримали сходи на полях, що суттєво відрізнялись від тих, де працювали лише грунтовими гербіцидами без додавання грунтового ад’юванту Фіксаж. Також використання Фіксаж дозволило знизити норму гербіцидів в середньому на 10%, що позитивно відобразилось на ефективності та собівартості.

Давно не секрет, що від якості води, яка використовується для обприскування, залежить ефект роботи агрохімікатів та пестицидів і незалежно від їх виробника та вартості. В країні у більшості водоймищ переважає жорстка вода з високим  pH (вище 7), що найчастіше є згубною для агрохімікатів, тому що в результаті лужного гідролізу руйнується діюча речовина ЗЗР, а також в результаті взаємодії з іонами жорсткості (магній, калій) випадає в осад, таким чином змінює хімічну структуру пестициду і він стає неактивним. На сьогоднішній день з’явились, відносно, дешеві засоби, які створенні для зниження високого рівня рН (сульфат амонію, лимонна кислота та ін.), але вони недостатньо ефективні і порівнюючи з професійним препаратом Аквалайт майже не дієві.

Аквалайт – це запатентованна формуляція кислот і прилипачів, яка забезпечує і зменшення рівня pH, і буферизацію іонів жорсткості, захищаючи препарати від негативного впливу води.

Аквалайт від Агротеки довів свою ефективність у багатьох господарствах країни тим, що швидко та з легкістю робить воду як основу, ідеальною для приготування  робочого розчину.

Свій внесок у зменшення собівартості внесла нова поверхнево-активна речовина (ПАР) Спрінто, що сприяла значній ефективності роботи ЗЗР у цьому році.

Суміш олії, полімерів і ПАР на основі органосилікону сприяє покращеному проникненню і змочуванню поверхні листа. Жоден з відомих аналогів не може забезпечити  такий результат, як використання прилипача Спрінто.

Ад’ювант Спрінто став незамінним та популярним серед більшості аграрних підприємств країни, а саме через його швидкість роботи та зменшення норми витрати агрохімікатів.

Протягом останніх п’яти років свою популярність завоював високоефективний ад’ювант Глайдер, а саме через свою економічність використання та значну ефективність. 

Під час підготовки культурних рослин до збирання, ПАР Глайдер спільно з десикантами, гарантує не лише прискорення сушіння рослин, а й значно зменшує вартість самого процесу десикації.

Прилипач Глайдер зменшує норму витрати десиканта на 15% (а буває навіть більше), покращує якість десикації.

Після закінчення активного сезону обов’язково потрібно очистити обприскувачі. Це необхідно для того, щоб в системі агрегату не залишились залишки агрохімікатів, які можуть призвести до поломки техніки у найважливіший момент при внесенні ЗЗР. Проста вода чи миючі засоби, не гарантують промивку обприскувачів від застарілих залишків хімії. Безперечно унікальний продукт — це ад’ювант Олл Брайт. Це засіб для якісного очищення обприскувачів, який має стати необхідним до застосування для всіх аграрії, які поважають свою справу. Очисник Олл Брайт не тільки очищує систему від залишків хімії, але й нейтралізує її. Процедура очищення дуже проста та після короткого інструктажу, який проводять спеціалісти компанії Агротека, її з легкістю можуть проводити робітники покупця.

Ми, компанія Агротека, дуже раді, що все більше і більше компаній в Україні, в обов’язковому порядку використовують очисник Олл Брайт для промивки обприскувачів перед зимовою консервацією.

А ті, хто не промив техніку перед зимовою консервацією, можуть здійснити її перед початком польових робіт і заодно забезпечити якісне обприскування посівів.

Ми вступаємо в період конкуренції серед виробників. Контроль витрат і впровадження інновацій дозволяє залишатись успішними і отримувати прибуток там, де інші аграрії зазнають збитки навіть при отриманні високих врожаїв. Продукти компанії Агротека (грунтові ад’юванти, ПАР, антипінні агенти, очисники обприскувачів) - це ті невеликі інвестиції, які швидко повертаються у вигляді збільшення ефективності пестицидів, зменшенні витрат на обслуговуванні техніки і придбанні ресурсів, що в кінці кінців призводить до збільшення прибутковості виробництва.

Компанія Агротека вітає всіх аграріїв з Різдвом та Новим Роком і бажаємо в майбутньому бути успішними, прибутковими і розвиватись в своїй нелегкій, але в дуже вдячній справі.

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: