02 вересня 2021

АКЦІЯ! Чистий обприскувач — приємні подарунки!

З 1-го вересня по 30 вересня 2021 року у компанії "Агротека" стартувала Акція "Чистий обприскувач — приємні подарунки", в якій можна отримати цінні подарунки!

Умови акції "Чистий обприскувач — приємні подарунки":

Надішліть фотографію вашого обприскувача на e-mail: info@agrotheka.com та отримуйте подарунки*

Варіанти фото:

Фото «Вид з вікна кабіни мого обприскувача»:

● Найкрасивіший вид з кабіни

● Найчистіша кабіна

● Найкрасивіша кабіна

або

Фото «Мій обприскувач»:

● Начистіший обприскувач

● Найкрасивіший обприскувач

● Найбільший обприскувач

Учасник, який надішле фото обприскувача або кабіни на електронну пошту, за найкращу світлину отримає:

1-е місце — сертифікат на продукцію «Агротека» у розмірі 7000 грн.

2-е місце — 10 л професійного очищувача обприскувачів «Олл Брайт»

3-е місце — 15% знижки на продукцію «АГРОТЕКА»***

Учасник, який розмістить фото обприскувача або кабіни у своїх соцмережах з хештегом #оллбрайт, за найкращу світлину отримає: Сертифікат на продукцію «Агротека» у розмірі 3 000 грн.

Переможців оберемо за найкращі та найоригінальніші фото з акції*****

*Під подарунком мається на увазі розіграш трьох призових місць в залежності від виконання завдання. Якщо учасник акції надішле фото на електронну пошту компанії «Агротека» у нього буде можливість, у разі виграшу, отримати у подарунок : За 1-е місце подарунковий сертифікат на продукцію «Агротека» у розмірі 7000 грн, за 2-е місце 10 л "Олл Брайт" та за 3-е місце 15% знижки на продукцію компанії «Агротека».

**Під розумінням фото чистого обприскувача або чистої кабіни, мається на увазі зробити одне фото із запропонованих варіантів.

***Під виграшем третього місця зі знижкою 15%, мається на увазі одноразова покупка будь-якого одного препарату з асортименту компанії «Агротека».

****Учасник акції також має право розмістити свою фотографію у таких соцмережах, як Facebook або Instagram. При умові розміщення фото у соцмережах з хештегом #оллбрайт, у учасника буде можливість отримати сертифікат на продукцію компанії «Агротека» у розмірі 3000 грн.

*****З 1-го по 10-е жовтня співробітники компанії «Агротека» проводитимуть незалежний вибір найкращих фото з усіх надісланих учасниками. Учасник акції має право надіслати певну кількість фотографій, яку вважає за потрібне, але співробітники компанії «Агротека» все одно залишають за собою право обрати лише одне фото від учасника, яке на їхню думку є найкращим та найоригінальнішим. Окрім вручення призів, найкращі фото ми опублікуємо на сайті компанії «Агротека», у соцмережі «Фейсбук» та «Інстагарм» компанії «Агротека».

Детальніше про умови акції звертайтесь у компанію «Агротека» за телефонами +38 (044) 221 88 70 або +38 (050) 221 88 10, або пишіть на електронну адресу info@agrotheka.com.

Акція розпочинається з 1 вересня 2021 року та діє до 30 вересня 2021 року.

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: