05 липня 2019

Ми запустили мобільний агрокалькулятор!

Компанія Агротека — провідний спеціаліст на ринку ад’ювантів в Україні.

Ринок ад’ювантів достатньо новий і їх застосування поки що не є поширеним і масовим. Тим не менш, досліди і практичні застосування цих продуктів підтверджує їх ефективність при здійсненні захисту рослин. В асортименті компанії є продукти, які збільшують ефективність роботи пестицидів, модифікують воду, роблячи її придатною для підготовки робочих розчинів, покращують і спрощують процес внесення пестицидів і забезпечують захист обприскувачів від залишків пестицидів. 

Враховуючи те, що ад’юванти — це новий вид продуктів, не всі спеціалісти розуміють правильність їх використання, а низькі норми внесення і специфіка розрахунку норм часто приводять до помилок, в результаті яких знижується ефект застосування ад’ювантів. 

Будучи новатором в просуванні продуктів, намагаємось бути новаторами і в технології застосування ад’ювантів, роблячи їх використання простим і зрозумілим.

Для цього ми розробили простий і зручний додаток,

з допомогою якого наші клієнти можуть швидко розрахувати норму внесення, визначити правильність додавання ад’ювантів у робочий розчин або ж отримати повну інформацію про кожен наш продукт. 

Окрім цього, використання нашого додатку дозволяє агрономам сформувати чітке завдання для спеціаліста по внесенню і передати його у вигляді простого повідомлення. І ще один плюс використання цього додатку в тому, що йому не потрібне підключення до мережі Інтернет і ви з легкістю зможете поділитись своїм результатом, відправивши звичайним повідомленням потрібній людині.

Використання агрокалькулятора "Агротека" виключає вірогідність помилки і спрощує роботу в полі.

Тим сами гарантує отримання всіх переваг, задля яких було прийнято рішення ввести ці продукти в систему захисту. 

Додаток розроблено для смартфонів на системі Android та iOS, і вже доступно для завантаження в Google Play Store і Apple Store, лише натисніть потрібну вам кнопку або шукайте під назвою Агротека. Знайти додаток за посиланням https://agrotheka.com/ua/calc

Приємного користування.

 

 

 

 

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: