13 листопада 2019

Обов'язкова промивка обприскувача перед зимовою консервацією!

Вже не перший рік спеціалісти компанії Агротека наголошують на важливість промивання обприскувача спеціальним засобом Олл Брайт — очисником баків обприскувачів.

А особливо перед зимовою консервацією. Якщо перед зимівлею ви погано промили обприскувач, то чекайте неприємних сюрпризів по весні.

Доведено, що проста вода чи звичайні миючі засоби не відмивають залишки пестицидів зі стін баку, форсунок, патрубків та інших комлектуючих техніки. Діюча речовина, яка часто буває клейкоподібною, залишається в обприскувачі і створює агресивне середовище для протікання наступних хімічних реакцій, що загрожує поломці обприскувача. А це ж не простий садовий пульвіризатор, який коштує максимум 1000 гривень, тому не хочеться втратити помічника і купувати нового за чверть мільйона доларів.

Навіщо ризикувати врожаєм та технікою?

Використовуйте високоефективний ад’ювант Олл Брайт від Агротека, який з легкістю відмиває будь які залишки пестицидів та без нанесення шкоди обприскувачеві.

До прикладу, на фото зображено обприскувач одного з господарств, який промивали простою водою та традиційними миючими засобами, але без використання Олл Брайт. Весь сезон він невпинно працював на полях, розповсюджуючи робочий розчин на посівах, і зовсім скоро його потрібно відправити на заслужений "відпочинок" аж до наступного сезону, але перед цим його потрібно гарно відмити, щоб залишки пестицидів не нанесли шкоди техніці та посівам у наступному році.

На штангах і патрубках  можна побачити залишки пестицидів в вигляді білого нальоту який не змився водою.

На форсунках вже почав утворюватися наліт.  З часом форсунки забиваються і робочий розчин вноситься не рівномірно. Фільтри також виглядають брудними і з видимим нальотом.

Всі вище перераховані проблеми можливо легко вирішити. Достатньо тільки звернути на це увагу і приділити небагато часу. Як було написано вище, вода та звичайні миючі засоби не відмивають такі забруднення і для вирішення саме таких проблем був створений Олл Брайт.

Нижче на фото добре видно результат від використання очисника Олл Брайт, він розчинив всі залишки пестицидів, його комплектуючі виглядають чистими. Форсунки, які раніше були забиті глиноподібною речовиною – після промивки, почали рівномірно працювати.

 

Завдяки особливому складу діючих речовин, очисник обприскувачів Олл Брайт відлущує і розчиняє всі залишки в баках, а також  сприяє їх промиванню.

Олл Брайт ефективно очищує баки та системи обприскування, дозволяє видаляти застарілі залишки пестицидів та агрохімікатів, повністю знезаражує небезпечні рештки та специфічний пестицидний запах, виявляє сильну антикорозійну дію.

Наші рекомендації - обов'язкове та ретельне миття всіх машин, зі зняттям форсунок та фільтрів, а також ВАЖЛИВО здійснювати зовнішню мийку слабо концентрованим розчином Олл Брайт (0,25%) після застосування пестицидів, для того, щоб знезаразити поверхню машин і унеможливити корозію металу.  Цей простий але дуже ефективний процес дозволить звести до мінімуму проблеми з технікою, а також уникнути пошкодження рослин небезпечними залишками пестицидів.

Спеціалісти Агротека рекомендують обов'язкову промивку обприскувача не тільки після зміни культури, а й перед зимовою консервацією.

Очисник обприскувачів Олл Брайт компанії Агротека можна придбати  за телефоном +38 (044) 221 8870 або +38 (050) 355 9635

 

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: