17 травня 2024

Підтримка рослин під час стресів

Біостимулятори на основі амінокислот та пептидів рослинного походження стають дедалі популярнішими серед сільськогосподарських виробників. Ці продукти мають потенціал покращити ріст, розвиток і врожайність рослин.

Амінокислоти та пептиди для живлення рослин.

Амінокислоти відіграють ключову роль у біохімічних процесах рослин, таких як синтез білків і фітогормонів, а також управління стресом. Їх використовують як джерело азоту для рослин та сприянню підвищення їх життєздатності.
Пептиди також мають стимулюючий ефект на ріст та розвиток рослин. Вони активують різноманітні фізіологічні процеси, такі як розквітання, кореневе утворення та фотосинтез.

Органічний біостимулятор на основі амінокислот та пептидів.

"Тренер Стім" - це органічний біостимулятор, який допомагає рослинам краще адаптуватися до стресових умов та забезпечує здоровий ріст і розвиток. Він корисний для рослин у різних стадіях їхнього розвитку та в різних умовах вирощування. В його складі містяться амінокислоти та пептиди рослинного походження, які сприяють росту і розвитку рослин та допомагають збільшити їхню стійкість до стресів. 
Комбінація цих складових у органічному біостимуляторі "Тренер Стім" допомагає рослинам розвиватись більш захищено.

"Тренер Стім" підвищує активність фізіологічних процесів, таких як фотосинтез, дихання та абсорбція поживних речовин. Біостимулятор забезпечує рослини всіма необхідними поживними речовинами та стимулюють синтез корисних речовин, таких як вітаміни та фітогормони.
 «Тренер Стім» має антибактеріальну та протишкідникові властивості, допомагаючи рослинам захиститися від хвороб та шкідників. 

Підтримка рослин під час стресів Тренер Стім

Враховуючи ці особливості біостимулятор є корисним інструментом, особливо для вирощування сільськогосподарських культур у стресових або несприятливих умовах навколишнього середовища. 

Компанія "Агротека" щороку закладає польові тести у господарствах країни і вже за декілька років досліджень ми підтвердили ефективність "Тренер Стім". Результати тестувань в можете переглянути на сайті "Агротека" за посиланням https://agrotheka.com/trener-stim

 

Дозування "Тренер Стім": 05 - 3 л / га
Вартість продукту від 190 грн / га при дозуванні 0,5 л / га
Перед застосуванням важливо дотримуватися рекомендацій виробника та враховувати особливості вирощування рослин.
Звертайтесь за безкоштовною консультацією за номером +380 50 359 57 00.
Для замовлення телефонуйте — +380 50 221 88 10

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: