21 листопада 2022

Тестування новітніх біостимуляторів для сільського господарства.

Всі війни закінчуються і наша війна з росією обов’язково закінчиться нашою Перемогою та звільненням всіх тимчасово окупованих територій. Завдяки ЗСУ, ми можемо працювати для підтримки економіки України і маємо вже зараз готуватися до нового сезону.

Спеціалісти компанії «Агротека» щороку виводять на ринок України нові продукти, які покращують ефективність пестицидів та агрохімікатів. Декілька років тому наша компанія вивела на український ринок

інноваційні біостимулятори на основі пептидів рослинного походження «Коверон Стім» та «Тренер Стім».

Ці продукти довели свою ефективність і завоювали популярність серед аграріїв.

Вже в поточному році до реєстрацій подано декілька нових дуже цікавих продуктів на основі пептидів рослинного походження, які здатні ще більше підсилити ефективність від використання добрив і забезпечити рослинам додаткову енергію для захисту від абіотичних стресів.

Сила і популярність компанії «Агротека» серед клієнтів полягає в тому, що ми не зупиняємось і завжди шукаємо нові продукти, які ще більше можуть покращити якість і збільшити врожай сільськогосподарських культур.

Наразі наша компанія розпочала лабораторні випробовування найновіших біостимуляторів.

дослід аграрних продуктів компанії Агротека

дослід аграрних біостимуляторів компанії Агротека_

ми завжди проводимо власні досліди

перш ніж пропонувати продукти нашим клієнтам, навіть на тест.

В цьому році ми вирішили зробити прозорими і відкритими всі наші досліди, щоб разом з вами спостерігати, як розвивається рослина під впливом одного з препаратів, так би мовити «в режимі онлайн». В результаті, спільно з нашими клієнтами вирішимо чи потрібно в подальшому виводити ці нові продукти на український аграрний ринок чи ні.

Запрошуємо всіх бажаючих підписатися на наші сторінки у соцмережах

Facebook та Instagram, де ми регулярно будемо публікувати всі звіти з проведеними тестами, а в кінці відкриємо інформацію, які ж продукти використовували і який результат ми отримали.

Детальніше за телефонами +38 (050) 221 88 10 та +38 (050) 359 57 43

 

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: