15 квітня 2021

А ви вже помили свою агротехніку?

Сезон у розпалі. Всі господарства країни активно працюють в полі: сіють насіння, вносять різновиди агрохімікатів і добрив на озимі культури, і змінюють їх один за одним. Більшість з них рідко замислюються про одну важливу річ - про чистоту обприскувача. Добре, якщо ви промили його перед початком сезону, але і необхідно промивати при кожній зміні культур.

Нещодавно, фахівці компанії «Агротека» відвідали кілька господарств з метою довести, що

Навіть якщо обприскувач візуально виглядає чистим, це ще не означає, що всередині він не брудний.

На перший погляд техніка виглядає досить чистою, без видимих ​​залишків агрохімічного бруду, але відчувається сильний запах від застосування пестицидів. Після ретельного огляду обприскувача виявили проблеми, які можуть серйозно впливати і на ефективність використання пестицидів, а також на роботу дорогої техніки.

Особливу увагу приділили складовим агрегату: насосам, патрубкам, фільтрам і фоорсункам.

Після огляду почали процедуру очищення обприскувачів згідно рекомендованих норм від виробника. У бак обприскувача додали 9,9 л "Олл Брайт" (з розрахунку 1 л на 400 л об'єму бака). Так як форсунки і фільтри були дуже брудними їх демонтували і залишили окремо в розчині для розчинення бруду, який навіть механічним способом не відмивався! А обприскувач був наповнений розчином з "Олл Брайт" і залишився на консервації на добу. Через 24 години була проведена заключна частина промивання.

І на фото видно, як виглядають фільтри і форсунки після консервації. Форсунки, які були помиті з "Олл Брайт" виглядають як нові і можуть прослужити ще не один місяць.

Після 24-х годинної консервації залишки пестицидів, а також механічний бруд якого візуально не було помітно почав відшаровуватися і промиватися. Це ще раз підтверджує, що всередині обприскувача багато залишків препаратів, які вимиваються водою і можуть бути не помітними. Тільки професійні препарати разом з правильним підходом можуть забезпечити по справжньому ефективний результат.

На фото навіть візуально дуже добре видно різницю, а пестицидний запах після промивання був ледь відчутним.

Очищувач "Олл Брайт" відмінно промиває баки і складові обприскувачів.

З його допомогою видаляються застарілі залишки агрохімікатів, зникають неприємні запахи від пестицидів і повністю знезаражує небезпечні залишки. "Олл Брайт" антикорозійний засіб.


Рекомендації:

  1. Обов'язкове ретельне миття всіх машин, зі зняттям форсунок і фільтрів при постановці на зимову консервацію, що дозволить уникнути проблем зі зберіганням техніки і пошкодження рослин небезпечними залишками пестицидів.

  2. Обов'язкова промивка техніки при зміні культур!

Детальніші інструкції   Тисніть тут

Або за телефонами +38 044 221 88 70  и +38 050 221 88 10

 

 

 

 
Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: