08 липня 2020

Висушити ріпак повністю — можливо!

Купуючи десикант, всі хочуть, щоб препарат перевершив сподівання, або хоча б виправдав їх. 

Зараз гаряча пора, кожному фермеру хочеться бачити після застосування десикантів рівномірно висушене поле гороху, ріпаку або ж бур’янів. У більшості випадків для якісної десикації замало використовувати лише один дикват, так як його використання не гарантує рівномірне покриття та швидкість сушіння, і як результат — недосушена культура, а то й взагалі половина поля зелена. А от якщо з десикантами використовувати спеціальні допоміжні препарати, є можливість досягнути бажаного результату і ще й у короткі строки. 

Таким препаратом є універсальний ад’ювант на основі органо-силікону — прилипач Глайдер від Агротека.

Якщо Ви не хочете перед збиранням урожаю зіштовхнутись із проблемою сирого, напівзеленого поля, застосовуйте у комплексі з дикватом Глайдер. Це ад’ювант, який є незамінним у питанні десикації.

  • На практиці доведено, що завдяки його використанню можливо зменшити норму десиканта до 15%, а сам процес сушіння прискорити до 20%.

Норма використання ад'юванта Глайдер в період десикації 50мл/100л робочого розчину.

Формуляція прилипача забезпечує миттєве та рівномірне розтікання робочого розчину по рослині і швидке проникнення всередину. Ще одна з переваг ад’юванта Глайдер в тому, що з його використаннням відбувається зменшенне піноутворення робочого розчину та він безпечний для навколишнього середовища. 

Тому, задля швидкої та якісної десикації рекомендуємо використовувати ад’ювант Глайдер компанії Агротека, що забезпечить зменшення витрат препаратів та заощадження власного часу!

Спробуйте та переконаєтесь.

Консультація експертів компанії Агротека за телефоном +38 (050) 221 88 10 або +38 (050) 359 57 43

 

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: