02 березня 2020

Як зменшити норму пестицидів з покращенням їх ефективності? Семінар у Тас Агро

Усі культурні рослини потребують належного догляду та захисту, і як показує практика, без застосування пестицидів/агрохімкатів отримати гарний врожай майже неможливо. Важливу роль на посіви відіграють коливання температури по весні, що супроводжуються зливами і завдають нищівного удару врожаю. Бідні грунти, сухі або занадто вологі, впливають на живлення рослин послаблюючи засвоєння поживних речовин. Надмірна спека влітку, сильні вітри, вода для обприскування, шкідники (гризуни, комахи, грибок і т.п.) — це лише декілька перерахованих негативних чинників. Саме тому, аграрії використовують захисні засоби: гербіциди, пестициди, інсектициди, фунгіциди, десиканти, акарициди… Але навіть вони бувають безсильні і не гарантують 100% результату. Яке ж прийняти рішення, щоб максимально використати кожну краплину ЗЗР, без втрати ефективності, зменшити токсичність і ще й зекономити?

Допоміжні засоби для агрохімікатів — ад’юванти компанії Агротека, які завдяки своїм формуляціям значно покращують роботу ЗЗР та зменшують їх норму витрат.

Спеціалісти нашої компанії постійно проводять ознайомлюючі семінари про ад’юванти Агротека і нещодавно відвідали компанію ТАС Агро із презентацією та практичними дослідами. Відео дослідів ви можете переглянути на нашому You-Tube каналі, а також детальніше ознайомитись з кожним з ад’ювантів у нашому Каталозі

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: