04 лютого 2022

Захист рослин від промивання грунтових гербіцидів.

Зовсім скоро розпочнеться посівна.

Правильний підбір насіння та засобів захисту рослин дуже важливий процес, адже від цього залежить не тільки якість врожаю, але й захист від бур'янів. 

Майже одразу, після посіву може настати перша хвиля бур'янів.

Головне завдання — це не дати їм шансів на проростання. Аграрії тримають під контролем бур’яни ґрунтовими гербіцидами ще до появи сходів. Якщо цього не зробити, бур'яни просто «задушать» проростання культури.

Застосування грунтових гербіцидів все одно не гарантує надійний захист. Який би якісний гербіцид не був, а від дощу не захистить. Після дощу діюча речовина препарату промиється глибше в грунт і як результат, пошкодження насіння і бур’янам відкрилась можливість на «нове життя».

Потрібно використовувати ґрунтовий ад'ювант «Фіксаж».

Назва «Фіксаж» говорить сама за себе, адже препарат фіксує грунтовий гербіцид у верхньому шарі грунту і не дає можливості промитись у зону залягання насіння. Завдяки препарату Фіксаж, діюча речовина при обприскуванні затримується у верхніх шарах ґрунту, створюючи своєрідний гербіцидний екран, який перешкоджає промиванню "найціннішого" вглиб, нижче місця залягання коренів бур'янів. Таким чином діюча речовина буде використана за призначенням, а не розчиниться у ґрунті. 

«Фіксаж» запобігає випаровуванню та фотодеградації. 

Препарат сумісний з багатьма препаративними формами. Більше того, грунтовий ад'ювант перешкоджає фітотоксичному впливу пестицидів на культурну рослину. Уявіть, якби препарат не мав захисної дії! Вся речовина, що зосереджена в одному шарі грунту у вигляді концентрату, пошкодила б кореневу систему культурної рослини, чутливої до норми ЗЗР.

Отже, що ми маємо?

Завдяки застосуванню грунтових гербіцидів у комплексі із "Фіксажем", ми отримуємо залягання діючої речовини у верхньому шарі - на глибині 5 см. Таким чином Ви забезпечуєте максимальну ефективність грунтової дії гербіцидів. Тим більше, що "Фіксаж" застереже Вас від непередбачуваної зміни погоди.  Навіть якщо після внесення пішов дощ, можете бути спокійні, не промиє.

"Фіксаж" надійно тримає діючу речовину там, де вона найбільше потрібна. А якщо пригріє сонечко і почне підсушувати верхній шар грунту, препарат затримає випаровування і допоможе уникнути фотодеградації. Таким чином діюча речовина не розпадеться, а продовжить працювати над контролем бур'янів.

Спеціалісти компанії «Агротека» закладали декілька дослідів з ефективності продукту і їх можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=lQ5IUrR-n-g

Бажаєте отримати консультацію по телефону? 

Телефонуйте за номером +38 (050) 359 5743 або +38 (050) 359 57 00

Гарних врожаїв!

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: