25 травня 2017

Захист врожаю страховими гербіцидами

Для фермерів, які вирощують кукурудзу та сою наближається дуже важливий момент – захист посівів страховими гербіцидами.

Успішний результат цього етапу залежить не тільки від гербіцидів. Ми пропонуємо звернути увагу на інші, не менш важливі елементи системи захисту врожаю.

1. Вода для підготовки робочого розчину.

У цьому році ми провели понад десяток аналізів води, результат яких показує, що в більшості вода в Україні жорстка або дуже жорстка та з високим рН (в середньому жорсткість води більше 200 ppm, що класифікує цю воду як «жорстка» і рН вище 7,5, що для більшості гербіцидів також є високим показником).

При таких характеристиках води у більшості гербіцидів ефективність зменшується.

Деякі пестициди, такі як базагран, дикамба, гліфосат, 2,4 Д можуть взагалі бути не стабільними. Зниження ефективності гербіцидів не залежить від виробника, так як відбувається реакція заміщення та лужний гідроліз, і на це ніякі корпорації вплинути не можуть.

2. Рештки пестицидів в обприскувачах.

Останнім поколінням гербіцидів властивий високий коефіцієнт прилипання до поверхні листа для моментального закріплення і проникнення усередину рослини. Їхня перевага стає великою проблемою, коли мова йде про те, щоб очистити бак та систему обприскувача від решток пестицидів при переході від однієї культури до іншої. Звичайними засобами, а тим більше водою обприскувач не вимити.

Рештки пестицидів можуть нанести серйозну шкоду культурним рослинам (при переході з однієї культури на іншу).

За доступною ціною та без зусиль всі ці проблеми вирішуються з допомогою ад’ювантів компанії «Агротека». Спеціальний засіб для зниження жорсткості води та рН АКВАЛАЙТ і професіональний очищувач баків та систем обприскувачів All Bright (Олл Брайт). Вони з легкістю вирішать задачі, які зазначені вище і забезпечать максимальну ефективність використання пестицидів.

Більш детальніші інформації та консультації Ви можете отримати від наших спеціалістів за телефоном +380442218870 або +38 (050) 221 8810

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: