29 August 2019

Для десикації найкращий партнер «диквату» — прилипач Глайдер

Десикація врожаю – є важливою складовою у економії сил та часу для кожного сільського господарства.

Протягом сезону дуже багато зусиль, ресурсів, енергії витрачається на отримання гарного врожаю. Надзвичайно важливо забезпечити ідеальну готовність всіх систем для швидкого і якісного прибирання, так як найменша затримка чи підвищена вологість можуть призвести значних втрат, але які можна з легкістю уникнути.

Одним із засобів підготовки до прибирання таких культур як соя або соняшник є десикація. Це достатньо ефективний метод підготовки рослин до прибирання, але з допомогою використання ПАР Глайдер його можна покращити в рази більше.

ПАР Глайдер – це прилипач для пестиицдів, основана задача якого полягає в забезпечені швидкого розтікання робочого розчину по поверхні листа і проникнення цього ж розчину усередину листа рослини.

Ад’ювант Глайдер є кращим прилипачем по показнику розтікання, так як поверхневий натяг цього продукту 20-21 Н/м2 (в три рази нижче ніж проста вода і у два рази нижче традиційних ПАР на основі этоксилату ізодецилового спирту). Враховуючи, що дикват – контактний продукт, то забезпечення покриття максимальної площини поля є головною задачею, і ПАР Глайдер ідеальний партнер для її виконання.

На практиці, використання прилипача Глайдер при проведені десикації дозволяє зменшити норму витрати диквату на 10-15%

та отримати більш швидке та рівномірне висушування рослин, ніж використання лише диквату навіть у найвищій нормі.

Приклади ефективності використання прилипача Глайдер разом із дикватом для проведення десикації.

На фото під номером 1 наглядно продемонстровано використання Диквату після прибирання сої, на цьому полі проводилась десикація лише дикватом. Десикація на сусідньому полі, зображена на фото під номером 2, проводилась з додаванням Глайдер у нормі 50 мл на 100 л робочого розчину.

Вже на 4-й день після проведення десикації, можна побачити різницю щодо готовності сої до прибирання. На фото під номером 3 представлено поле, на якому десикацію проводили чистим дикватом, а на фото 4 – сусіднє поле, на якому десикація проводилась із зменшеною нормою диквату 10% та з додаванням прилипача Глайдер у нормі 50 мл на 100 л робочого розчину.

Компанія Агротека - постачальник прилипача Глайдер бажає всім високих врожаїв та запрошує до співпраці!

Детальніше про прилипач Глайдер

Консультація наших спеціалістів — +38 (050) 355 96 35 або +38 (044) 221 88 70

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: