21 February 2020

Миттєва дія прилипача Глайдер дослідження від Агротека

А ми знову експерементуємо!

З настанням сезону кожен з аграріїв виходить у поле, сіє, вносить добрива та захищає сходи пестицидами, щоб отримати хороший врожай, який принесе гарний прибуток. Але, не завжди очікування виправдовують реальність, тому що, якими би не були дорогими та ефективними препарати, вони не гарантують максимальної віддачі. На це можуть вплинути звичайні природні фактори: дощ, посуха, жирні поверхні рослин, що відштовухуть краплі пестицидів, вода зі ставка чи річки, якою обрискують поля та ін. Спеціалісти компанії Агротека пропонують рішення, щоб запобігти таким проблемам.

У нашому асортименті є продукти, які гарантують 100% ефективність від застосування будь-яких ЗЗР.

Ми проводимо польові та лабораторні досліди з кожним нашим продуктом, щоб наглядно продемонструвати їх ефективність від взаємодії із пестицидами/агрохімікатами.

Цього разу досліджували ефективність прилипача Глайдер, як допоміжного елемента робочого розчину.

Завдяки використанню ПАР Глайдер розповсюдження та проникнення ЗЗР відбувається миттєво, а це впливає на підвищення швидкості роботи пестицидів. Також це дозволяє зменшити норму внесення ЗЗР без зниження їх результативності. Пропонуємо переглянути відео-експеримент, у якому наглядно показано дієвість ПАР Глайдера.

Також, ви можете переглянути відео-експеримент, як працює грунтовий гербіцид із нашим грунтовим ад’ювантом Фіксаж.

Ад’ювант утримує гербіцид у верхньому шарі грунту, запобігає пошкодженню насіння та сходів, також забезпечує рівномірне розповсюдження та створення екрану, завдяки якому збільшується термін захисту. (відео-експеримент Фіксаж).

Якщо ви знайомі із надмірним піноутворенням пестицидів у баку обприскувача,

то ми рекомендуємо переглянути відео, як високоефективний піногасник ПіноСтоп моментально знешкоджує піну, і ще й попереджує її (відео-експеримент ПіноСтоп).

Підписуйтесь на наш YouTube-канал, щоб не пропустити жодного експерименту

 https://www.youtube.com/channel/UCUnbpOo1C5HalH40sCmh89A

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: