05 August 2024

Насіннєве підживлення озимих перед посівною — Коверон Стім

Кращий старт для осінньої посівної - біостимулятор "Коверон Стім".

У зимовий період фотосинтез рослин уповільнюється через зменшення світлового дня і низькі температури, які є основними стресовими факторами для них у зимовий період. Рослинам в цей час необхідно зберігати енергію та використовувати її ефективніше для підтримки життєдіяльності. Органічний біостимулятор "Коверон Стім" — це спеціалізований рослинний біостимулятор для обробки насіння на основі рослинних амінокислот та пептидів.

Амінокислоти та пептиди.

Амінокислоти у складі продукту забезпечують будівельні блоки для синтезу білків, які потрібні для розвитку нових коренів, а пептиди спрощують процеси метаболізму та сприяють більш ефективному використанню поживних речовин. Це особливо важливо в зимовий період, коли доступ до ресурсів може бути обмеженим через низькі температури та можливе промерзання ґрунту.

Розвиток бічної кореневої системи рослин.

"Коверон Стім" допомагає рослинам краще переносити абіотичні стреси, такі як низькі температури, посуха, засолення ґрунтів та інші. Біостимулятор сприяє розвитку бічної кореневої системи та надземної частини рослин, що є дуже важливим для підвищення загальної стійкості рослин до зимових умов. Бічна коренева система забезпечує рослинам більшу площу для поглинання води та поживних речовин з ґрунту. Біостимулятор підвищує стійкість до хвороб і шкідників, завдяки чому рослини стають менш вразливими до інфекцій, а також забезпечує більш ефективний обмін речовин у рослинах, що сприяє їх кращому розвитку і росту. Підвищена стійкість до стресів дозволяє рослинам зберігати енергію, яку вони інакше витрачали б на подолання негативних впливів навколишнього середовища.

Переваги біостимулятора для зимового періоду:

Загальні переваги біостимулятора "Коверон Стім" для зимового періоду:

  • Підвищення виживання рослин. Рослини з розвиненою бічною кореневою системою краще виживають в умовах низьких температур і заморозків. Вони мають більші шанси на успішне відновлення і активний ріст навесні.
  • Забезпечення стабільного врожаю. Завдяки поліпшеному стану рослин у зимовий період, підвищується ймовірність отримання стабільного і збільшеного врожаю. Це важливо для сільськогосподарських виробників, які прагнуть максимізувати продуктивність своїх культур.

Компанія "Агротека" останніх декілька років закладає тести у господарствах клієнтів та отримала успішні результати від застосування біостимулятора "Коверон Стім". З кожного з закладеного тесту отримали додатково від + 500 кілограм зерна з гектару.

Зразки пшениці з поля Зразки пшениці з поля оброленого біостимулятором Коверон Стім
Вага та кількість колосків пшениці перед жнивами Вага та кількість колосків пшениці оброблені біостимулятором перед жнивами


Застосування біостимулятора Коверон Стім є важливим агротехнічним заходом для забезпечення здорового росту і розвитку рослин у зимовий період, що сприяє їхній стійкості та підвищенню врожайності.


 

Ми впевнені у ефективності "Коверон Стім" та готові надати безкоштовну консультацію щодо продукту за телефонами: +380 50 359 57 00
Більше про біостимулятор за посиланням https://agrotheka.com/koveron-stim

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: