24 January 2020

Цикл семінарів від Агротека, Басф і Байєр

Щороку компанія Агротека проводить семінари для аграрних компаній,

де розповідає слухачам про високоефективні препарати без яких не повинно обходитись жодне з господарств — ад’юванти. Компанія Агротека — це експерти на ринку ад’ювантів і спільно з провідними компаніями Китаю  та Великобританії виготовляє препарати, які взмозі зменшити норму витрати ЗЗР та збільшити їх ефективність вдвічі, а також захистити вашу техніку і вберегти від пошкодження.

Один із ознайомлюючих семінарів по продуктам компанії Агротека наші спеціалісти провели на минулому тижні 17.01.19. За участі компаній БАСФ, Байєр та Агротека було проведено цикл семінарів на базі господарств  у с. Мала Токмачка Запорізької області.

Особливий інтерес викликали продукти нашої компанії. Наш представник виступив із презентацією про кожен ад’ювант компанії Агротека, розповів про особливості їх застосування з різними типами пестицидів та на практиці продемонстрував їх взаємодію. І щоб слухачі краще побачили як саме працюють ад’юванти з пестицидами та агрохімікатами, наш спеціаліст провів показав декілька відео.

Після презентації між слухачами семінару виникла жвава дискусія, що свідчить про те, що вона бузумовно була цікавою і корисною для агрономів.

Якщо вам цікаво, як саме працюють наші ад’юванти, ви можете переглянути відео на нашому сайті або на офіційному YouTube каналі https://www.youtube.com/channel/UCUnbpOo1C5HalH40sCmh89A?view_as=subscriber

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: