19 August 2019

УСПІШНИЙ РЕЗУЛЬТАТ — точний розрахунок норми ад'ювантів

XXI століття відзначається грандіозними впровадженнями технологій в традиційних сферах людської діяльності. Однією з найважливіших є сільське господарство, яке останніми роками також потерпає від серйозних змін через появу не існуючих раніше технологій. Мається на увазі GPS, квадрокоптери, системи управління процесами тощо.

Компанія Агротека — експерт за ад'ювантів завжди відрізнялась інноваціями.

Ми пропонуємо своїм кліентам нові продукти ад'юванти, які покращують стандартні процеси хімічного захисту та внесення агрохімії. Продукти компанії добре відомі і користуються значним попитом в Україні та за її межами.

На сьогоднішній день Агротека пропонує нові рішення, які ще більше спрощують роботу із застосування своїх продуктів, і для цього розробила агрономічний додаток для Android та IOS. Більш детально ви дізнаєтесь у цій статті.

     В полі підготовка робочого розчину нагадує роботу аптекаря чи шеф-кухара, й від того, як правильно підібрані інгредієнти та в якій послідовності вони додані в розчин, часто залежить кінцевий результат. Норми різних продуктів значно відрізняються один від одного і можна легко помилитись, а порушення послідовності їх додавання може призвести до випаданню в осад робочого розчину, утворенню надмірної піни або ж до повної втрати ефективності пестицидів і агрохімікатів.

      Додаток «Агротека» дозволяє виключити помилки з визначення норми внесення та послідовності додавання продуктів під час приготування робочого розчину. Це своєрідний агрокалькулятор, що доступний в AppStore та Play Market. Після завантаження додатку та його запуску на своєму мобільному пристрої, користувач потрапляє на головний екран (малюнок1) з якого легко потрапити в розрахунок норми витрати ад’ювантів, обравши необхідний препарат. Наприклад, при виборі ад’юванта Глайдер, користувач потрапляє на екран розрахунку (малюнок2), де необхідно вказати норму витрати згідно рекомендаціям (35-45 мл Глайдер на 100 л робочого розчину), норму витрати робочого розчину на 1 гектар та об’єм баку обприскувача і після чого натиснути кнопку «Прорахувати». Користувач миттєво отримає точні рекомендації по кількості продукту на весь об'єм баку обприскувача, загальну кількість оброблених на цій заправці гектарів, а також рекомендації щодо послідовності додавання ПАР Глайдер у робочий розчин.

Дуже корисною функцією є можливість збереження результату розрахунку в окремий журнал нотаток, до якого можна отримати доступ пізніше, обравши розділ збережених розрахунків, що зазначений іконкою на всіх екранах. Якщо розрахунок здійснює агроном, він може відправити результат із журналу нотаток у вигляді текстового повідомлення безпосередньо виконавцю в полі і буде впевнений, що помилок не буде допущено при приготуванні робочого розчину.

Якщо при розрахунку норми внесення необхідно отримати додаткову інформацію про конкретний ад'ювант, то можна перейти в довідковий розділ і ознайомитися з описом препаратів, нормами витрати, механізмом дії та перевагами.

Ми впевнені в тому, що ефективність застосування пестицидів з ад'ювантами залежить не тільки від їх якості, але і від того, наскільки легко ними користуватись. Додаток «Агротека» створено саме для того, щоб виключити помилки і надати можливість в повній мірі відчути якість роботи ад’ювантів та отримати очікуваний гарний результат.

 

Консультація наших експертів — +38 (050) 355 96 35 або +38 (044) 221 88 70

Розрахувати норму використання ад'ювантів

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: