25 March 2020

Яка норма внесення на гектар, щоб заощадити?

Позитивний результат від застосування засобів захисту рослин в більшості залежить від правильних норм їх використання. Кожна обробка  - це завчасно підготовлений робочий розчин, в якому присутні кілька компонентів  не тільки в чітко розрахованих нормах витрат, але й доданих в правильній послідовності.

Ад’юванти довели свою ефективність, і ця група продуктів теж потребує в точності дозування і правил використання.

Враховуючи те, що це нові продукти, не всі аграрії точно розуміють як їх застосовувати. Часто при додаванні ад’ювантів допускаються помилки, які зводять нанівець їх переваги, і саме тому компанія Агротека створила спеціальний додаток, який дозволяє  полегшити їх використання. Крім того, з допомогою цього додатку керівники можуть з легкістю вирахувати необхідну кількість продукту і підготувати прості та чіткі інструкції для польових робітників.

Встановіть на свій смартфон безкоштовний додаток для розрахунку норми внесення ад’ювантів.

Його ви зможете знайти у AppStore чи PlayMarket під назвою «Агротека». Додаток дуже зручний і легкий в користуванні, а головне, що для його роботи не потрібно підключення до мережі інтернет. Ще один невід’ємний плюс – це те, що після розрахунку, ви можете зберегти результат у власний журнал в калькуляторі, щоб була змога пригадати попередні норми внесення. А також поділитись результатом з колегами звичайним смс-повідомленням.

Відео з описом додатку та інструкцію з використання можна знайти на каналі Агротека за посиланням AppStore або ж  PlayMarket

Не маєте змоги встановити додаток на свій смартфон – переходьте на сайт компанії Агротека за посиланням https://agrotheka.com/ua/calc

Приємного користування.

Гарних Вам врожаїв.

Чекаємо на Ваші відгуки.

 

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: