30 April 2020

З ефективним прилипачем не існує проблем!

Застосування ад’ювантів досягло неабиякої популярності у аграрному світі.

Вони розрізняються на кондиціонующі та буферні агенти, дрифтинг контролери, грунтові ад’юванти, очисники систем обприскування, поверхнево-активні речовини, їх ще називають прилипачами або ж скорочено ПАР.

Прилипачі не є новинкою, і майже кожен другий агроном використовує їх у своєму господарстві, як допоміжний продукт для внесення на врожай із гербіцидами, пестицидами, інсектицидами та іншими агрохімікатами.

Але й майже всі зіштовхувались із проблемою, що у прилипачів є властивість пінитись.

Через піноутворення у баку обприскувача, аграрій втрачає дорогоцінний час, та ще й занижується концентрація діючої речовини. Через  вилив такої консистенції на поля, відбувається фітотоксичність на культурні рослини, і як наслідок, неможливість їх подальшого зростання. Тому, постає питання, який ж купити прилипач, щоб уникнути піноутворення та вищеперерахованих проблем?

Органо-силіконовий прилипач Глайдер при використанні з пестицидами не піниться!

Його інноваційна формула оновлена і тепер він працює ще краще. Спеціалісти компанії Агротека розробили нову формуляцію, завдяки якій відбувається зменшене піноутворення і це є великим плюсом до тих важливих функцій, які виконує препарат: зменшення витрати робочого розчину, низький поверхневий натяг 20Н/м2, сумісний з багатьма пестицидами та агрохімікатами, стійкий до змивання опадами.

Тому, щоб заощадити кошти та свій час, і ще й збільшити ефект ЗЗР, пропонуємо

купити прилипач Глайдер

Детальніше телефонуйте за телефоном +38 (050) 221 88 10 або +38 (044) 221 88 70

 

Free consultation
Remaining questions?

Call us at +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Or fill out the form and we'll call you: