27 травня 2020

Потужний восковий наліт на рослині?

Як пестициду проникнути через природний захист, не завдавши шкоди рослинам?

Захисний шар рослини часто може бути у вигляді воскового нальоту чи пушного покриву. Вносячи системні пестициди на такі види рослин можна не отримати бажаного ефекту через стікання робочого розчину, неможливість його проникнення всередину рослини. Але якщо разом із ЗЗР застосувати спеціальний прилипач, можна не тільки покращити ефект від препаратів, а ще й зменшити їх витрати.

Комплексний прилипач Спрінто від компанії Агротека – це ад’ювант для покращення дії системних пестицидів та агрохімікатів.

Це трьохкомпонентний препарат,  створений на основі мінеральних  олій, а також має у своєму складі полімерні і органосиліконові складові.

Він створений спеціально для того, щоб працювати із сульфонілсечовинами там, де є сильний восковий шар. У той час, як звичайні прилипачі на основі спиртів розчиняють восковий наліт, Спрінто повністю ліпофільний (здатність речовини розчинятися в жирах). Сполуки, що входять до його складу, м’яко розчиняються у жирному середовищі і прискорюють шлях пестициду всередину рослини через кутикулу. Завдяки своїй формуляції, він швидко проникає через природні бар’єри рослини, такі як восковий наліт, опушення.

Прилипач зменшує силу поверхневого натягу краплини робочого розчину, рівномірно розподіляє його по листу, м’яко зволожує листову поверхню.

Завдяки використанню прилипача Спрінто можна скоротити до 30% об’єму внесення робочого розчину, і пестициду на 10% (це економія часу, грошей та зменшення хімічного навантаження на природу), а також краще утримання робочого розчину на поверхні,  проникнення та зволоження листкового апарату. 

Ад’ювант Спрінто сумісний із багатьма пестицидами і добривами, а також із різними препаративними формами, і є повністю безпечний для навколишнього середовища.

Норма використання складає 50 - 100мл/100л робочого розчину (все залежить від культури та результату)

До речі, ціна прилипача Спрінто для системних пестицидів занадто низька в порівнянні із вигодою, якщо правильно застосовувати.

Рекомендовано використовувати прилипач за  несприятливих (стресових) погодних умовах, таких як посуха та низькі температури, або коли перерослі бур’яни. В цей час устя листків закриті, і тільки застосування ПАР дозволяє ЗЗР та добривам проникнути всередину листка, і забезпечити виконання своїх завдань.

Комплексний прилипач Спрінто – справжній магніт для пестициду.  І жодної краплини не буде втрачено!

Детальніше про властивості прилипача за посиланням https://agrotheka.com/ua/sprinto або ж за номером телефону +38 050 221 88 10

 

 

Безкоштовна консультація
Залишились питання?

Телефонуйте нам за номерами:  +38 (044) 221 88 70, +38 (050) 221 88 10. Або заповніть форму і ми вам зателефонуєм: